A început evacuarea din Piaţa Progresul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zecile de tarabe cu haine şi flori din Piaţa Progresul (foto) din cartierul Berceni au început de ieri să fie evacuate. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 spun că motivul închiderii

Zecile de tarabe cu haine şi flori din Piaţa Progresul (foto) din cartierul Berceni au început de ieri să fie evacuate.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 spun că motivul închiderii pieţei este lucrarea de modernizare a 40% din clădire, care începe peste două săptămâni şi va dura până în toamna acestui an. Tarabele vor fi înlocuite cu chioşcuri din termopan.

"Vom face cam 60 de spaţii de vânzare de câte 10 metri pătraţi fiecare", a spus directorul Pieţei Progresul, Vasile Savu. Ieri, majoritatea tarabelor au fost scoase din piaţă, iar chioşcurile improvizate au fost dărâmate. "O să-mi scot copilul bolnav în stradă şi o să-mi vând marfa acolo", s-a văitat Viorel Sintinică, care vinde de 18 ani la Progresul.

Viceprimarul sectorului 4 Radu Silaghi i-a liniştit pe comercianţi promiţându-le locuri în Piaţa Covasna şi Apărătorii Patriei. În replică, nea Vârtejeanu i-a spus că nu are 30 milioane de lei vechi ca să liciteze un chioşc cu termopan. Tarabele cu flori vor fi şi ele mutate într-o altă zonă a pieţei. Vânzătorii mai au la dispoziţie azi şi mâine să elibereze tarabele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite