Incendiu puternic în Drumul Taberei. Risc ridicat de explozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu foarte puternic a izbucnit vineri seara, in jurul orei 20.15, în cartierul bucureştean Drumul Taberei. Martorii oculari au declarat pentru televiziunile de ştiri că flăcările sunt alimentate de gazul care se scurge dintr-o conductă.

Un muncitor ar fi provocat o fisură în conducta de gaz, astfel că firma de construcţii care execută lucrări pe tronsonul de metrou Pantelimon-Drumul Taberei a apelat serviciile de intervenţie.

Potrivit reprezentanţilor ISU (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă), conducta de gaze a fost spartă de un muncitor. Un martor din zonă a anunţat incidentul la 112, iar  la faţa locului s-a prezentat un echipaj ISU pentru a supraveghea zona, până când compania responsabilă, respectiv Distrigaz Sud Reţele, să intervină în oprirea alimentării cu gaz. 

După aproximativ o oră, conducta a luat foc, astfel izbucnind incendiul violent. În acest moment focul este stins, fără a se înregistra victime.

Potrivit companiei Distrigaz Sud Reţele, este vorba de o avarie cauzată de firma care execută lucrări la metrou în Drumul Taberei.

Pompierii afirmă că nu există risc de explozie. Pe de alta parte, locuitorii din zonă sunt îngrijoraţi că pe marginea gropii unde a izbucnit flacăra se află un tractor, existând riscul ca acesta să ia foc, deşi pompierii udă puternic utilajul şi perimetrul.

Traficul rutier a fost deviat, izolându-se perimetrul Romancierilor-Valea Ialomiţei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite