Mai ieftin ca drogurile, dar mai tare ca heroina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multi tineri din Giurgiu au incercat pe pielea lor un nou amestec de substante autohtone, de doua ori mai tare decat heroina. Amestecul, in premiera pe piata drogurilor din Romania, era fabricat

Mai multi tineri din Giurgiu au incercat pe pielea lor un nou amestec de substante autohtone, de doua ori mai tare decat heroina.
Amestecul, in premiera pe piata drogurilor din Romania, era fabricat intr-o grupare organizata de traficanti si consumatori de droguri din Giurgiu. Ieri, doi membri ai grupului au ajuns in mainile politistilor, dupa noua luni de filaje si investigatii. Viorel G., zis Lele, de 22 de ani, si P.M., zis Ursu, de 17 ani, fara ocupatie, din Giurgiu, au vandut pentru consum, mai multor tineri din judet, un amestec ,banal" de diazepam, papaverina, antipirina si cofeina. Potrivit specialistilor, acest amestec este de doua ori mai puternic decat heroina, avand efecte nocive foarte puternice asupra organismului. Dupa ce isi procurau medicamentele, traficantii le pisau, iar din pulberea rezultata preparau un amestec pe care il transformau in bile, vandute clientilor cu aproximativ 200.000 de lei bila. Traficantii au fost arestati preventiv pentru trafic si consum ilicit de droguri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite