Pentru hidromasaj ai nevoie de presiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulţi proprietari de apartamente renunţă la căzile vechi de baie care le ocupă loc şi aleg să îşi monteze cabine de duş, pentru a mai economisi din spaţiu. În acest caz, fie că

Tot mai mulţi proprietari de apartamente renunţă la căzile vechi de baie care le ocupă loc şi aleg să îşi monteze cabine de duş, pentru a mai economisi din spaţiu. În acest caz, fie că optezi pentru o cabină de duş performantă cu sistem de hidromasaj sau una banală, de plastic, trebuie să fii atent la calitatea materialelor din care este confecţionat ansamblul, la gradul de etanşeitate şi la dimensiuni.

Înainte de a cheltui mii de lei pe o cabină de duş performantă cu sistem de hidromasaj ar trebui să ţii cont de presiunea apei. Dacă stai la bloc şi la un etaj superior, dacă presiunea apei nu este constantă, o astfel de cabină de duş nu este cea mai bună alegere. Aceasta pentru că, atunci când presiunea apei este scăzută, nu te vei putea bucura de accesoriile de hidromasaj ale cabinei. În general, acest gen de cabină este recomandată pentru cei care stau la casă, unde presiunea apei este constantă. Există însă şi cabine inteligente, dotate cu instalaţie activă. Panourile acestor cabine au capacitatea de a mări presiunea apei, şi astfel te poţi bucura de masajul jeturilor de apă.

Cumperi pe bucăţi, economiseşti bani

Este recomandat să măsori foarte exact locul în care urmează să îţi montezi cabina de duş, pentru a nu întâmpina probleme. Mai ales dacă alegi să îţi cumperi separat, cădiţa, panoul şi uşa. Dacă le achiziţionezi pe bucăţi, poţi economisi până la 100 de lei. La magazinele de specialitate, cabinele de duş au preţuri cuprinse între 800 şi 4.000 de lei, în funcţie de producător, dimensiuni şi calitatea materialelor folosite. Cele mai scumpe sunt cabinele dotate cu sistem de hidromasaj, pereţi de sticlă şi cădiţă din fibră de sticlă sau carbon. Uşile de plastic glisante nu sunt foarte rezistente. După un număr de folosiri, acestea pot ieşi de pe şină, iar cauciucul se poate desprinde din cauza aburilor. Cu toate acestea, comercianţii susţin că cele mai vândute cabine sunt cele simple, cu pereţi din plastic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite