O groapa de sase metri da peste cap circulatia pe Magheru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O teava de canalizare sparta a dat peste cap circulatia de pe Bulevardul Magheru din Capitala. Ieri dimineata, muncitorii de la Apa Nova sapau de zor in fata cinematografului Patria, pe sensul dinspre

O teava de canalizare sparta a dat peste cap circulatia de pe Bulevardul Magheru din Capitala. Ieri dimineata, muncitorii de la Apa Nova sapau de zor in fata cinematografului Patria, pe sensul dinspre Universitate catre Piata Romana, pentru a scoate apa dintr-o groapa de sase metri adancime. Seful echipei a explicat ca procedura era necesara pentru ca subsolurile blocurilor din apropiere sa nu fie inundate. In apropierea utilajelor de la Apa Nova se aflau si cele ale firmei de constructii care se ocupa de intretinerea B-dului Magheru. Politia Rutiera a amplasat indicatoare de semnalizare si a decis sa fie folosita si una dintre benzile de circulatie de pe sensul opus, pentru fluidizarea traficului. Cu toate acestea, circulatia a fost gatuita pe ambele sensuri.
Videanu da asigurari ca se vor mai produce surpari
Surpari ale drumului si blocari ale traficului rutier, de genul celor produse ieri pe Magheru, s-au mai produs si se vor mai produce in continuare, atat timp cat in reteaua edilitara de apa si canalizare nu se vor face investitiile necesare. "Toata infrastructura subterana din tot Bucurestiul este in mare suferinta. Trebuie luate masuri urgente in acest sens. Evenimente de genul acesta vor aparea permanent", a declarat, ieri, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite