"Cum să am grijă de copilul meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După recentul debut ca actriţă în filmul "După ea", în care a jucat alături de soţul său, Dragoş Bucur, Dana Nălbaru revine cu un nou proiect, de această dată pe suport DVD. Ea a lansat

După recentul debut ca actriţă în filmul "După ea", în care a jucat alături de soţul său, Dragoş Bucur, Dana Nălbaru revine cu un nou proiect, de această dată pe suport DVD. Ea a lansat pe 23 octombrie, cu ocazia zilei sale de naştere, un DVD, un produs pentru îngrijirea mamei şi a nou-născutului, "Cum să am grijă de copilul meu", în care o putem regăsi pe fosta componentă a trupei Hi-Q alături de fiica sa, Sofia.

"Cum să am grijă de copilul meu" reprezintă două ore de sfaturi practice şi interviuri cu specialişti din diverse domenii despre îngrijirea mamei şi a nou-născutului, alături de Dana Nălbaru şi de drăgălaşa sa fiică, Sofia.
Prima secţiune a DVD-ului, cea de sfaturi practice şi demonstraţii cu privire la îngrijirea mamei şi a nou-născutului este organizată pe grupe de vârstă şi prezintă elemente specifice de îngrijire a copiilor în perioadele 0-3, 3-6, 6-9 şi 9-12 luni.

Un asistent pediatru profesionist dă curs întrebărilor Danei Nalbaru prin diverse demonstraţii referitoare la îngrijirea corespunzătoare a copilului în perioada de viaţă cuprinsă între zero şi un an. Informaţiile generale sunt completate de sfaturi practice la problemele elementare ridicate de îmbăiere, alăptare, înfăşare, dar şi multe alte lucruri pe care fiecare părinte trebuie să le cunoască.

În cea de-a doua parte a DVD-ului, Dana Nălbaru este gazda unor medici specialişti din ginecologie, psihologie şi pediatrie. Primelor întrebări, referitoare la perioada de sarcină şi problemele ei inerente, le răspunde doctorul ginecolog Gelu Starpan, care aduce informaţii şi sfaturi utile pentru îngrijirea viitoarei mamei. Despre activitatea şi armonia în familie sfătuieşte doctorul psiholog Eliza Nicolaescu, atât din punct de vedere al profesionistului, cât şi din punctul de vedere al unei proaspete mame.

Expertul în psihologie adaugă importanţa rolului ambilor părinţi în viaţa copilului. Andreea Manda, doctorul pediatru cu care Dana Nălbaru încheie seria interviurilor cu specialişti, se adresează actualelor şi viitoarelor mame cu explicaţii dintre cele mai variate legate de alimentaţia copilului şi diversificarea ei, alăptat, camera copilului, cele mai des întâlnite boli, dar şi vaccinele necesare copiilor nou-născuţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite