O nouă fraudă la Serviciul de Evaluare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

pentru concursul de ocupare a posturilor didactice.El a fost demascat, sâmbătă, de un alt angajat SNEE, care l-a văzut cum copia de pe CD pe hârtie subiectul pentru proba învăţătorilor.

pentru concursul de ocupare a posturilor didactice.
El a fost demascat, sâmbătă, de un alt angajat SNEE, care l-a văzut cum copia de pe CD pe hârtie subiectul pentru proba învăţătorilor. Secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar Dumitru Matei ne-a declarat că a sesizat Secţia 3 de Poliţie la ora 12,00. Subiectele pentru proba la care s-a încercat fraudarea au fost schimbate şi transmise în centrele de examen, ieri dimineaţă. Directorul SNEE, Cristian Mirescu, habar nu avea de incidentul petrecut în ograda sa. Mirescu a declarat că este exclus să se fi întâmplat aşa ceva.

Hărdău nu dezvăluie încă raportul de la testele naţionale
Ziarul Adevărul a depus, ieri, la cabinetul ministrului educaţiei, o solicitare scrisă privind prezentarea rezultatelor anchetei administrative derulate după incidentul de la testele naţionale. Ministrul a răspuns în mai puţin de 12 ore. "Am decis ca acest raport să nu fie făcut public şi intenţionez ca, în zilele următoare, să-l prezint Parchetului General. După finalizarea acestei instituţii, voi face public, pe site-ul MEdC, raportul anchetei administrative", a precizat ministrul educaţiei, care săptămânile trecute spunea că-i vrea după gratii pe unii inspectori SNEE.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite