A fost forţată să se culce cu 30 de bărbaţi pe zi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi români stabiliţi în Birmingham au ajuns în spatele gratiilor după ce au exploatat sexual o tânără pe care au păcălit-o să meargă în Anglia cu promisiunea că-i vor găsi un loc de muncă. Timp de şapte săptămâni, fata a fost violată de aproximativ 2.000 de bărbaţi.

Ana, o tânără studentă în vârstă de 24 de ani, a fost forţată să se culce cu aproximativ 30 de bărbaţi pe zi. Timp de şapte săptămâni, femeia a trăit un coşmar. Ea n-a putut apela la poliţie pentru că nu cunoaşte limba engleză.

Ana s-a dus în Anglia cu gândul să-şi găsească un loc de muncă şi să facă bani. A cunoscut-o prin intermediul unui site pe Vasilica Tirei, care i-a promis că-i va găsi o slujbă. Ionuţ Nicolae a făcut rost de bani pentru ca fata să ajungă în Marea Britanie.

Odată ajunsă în Anglia, cei doi i-au spus Anei că nu i-au putut găsi de lucru şi, în mai puţin de 24 de ore, au obligat-o să lucreze ca prostituată.

Pentru că se opunea, Ana a fost ameninţată în repetate rânduri cu pistolul. Fetei i s-a spus că, dacă nu se prostituează, familia ei va avea de suferit.

Ana nu vedea aproape niciun şfanţ din banii pe care îi câştiga. Singurul lucru cu care s-a ales fata au fost nişte boli cu transmitere sexuală, informează cotidianul britanic Birmingham Mail.

Vineri, un judecător din Birmingham a dat verdictul final în cazul Anei, în care Ionuţ Nicolae şi Vasilica Tirei erau acuzaţi de exploatare sexuală. Cei doi români s-au ales cu pedepse aspre pentru actele lor de cruzime. Nicolae, considerat de judecător "un peşte fără scrupule", a fost condamnat la 10 ani şi jumătate de închisoare. Vasilica Tirei, care susţine că e sora lui Nicolae, va sta după gratii nouă ani.

Potrivit judecătorului cazului, Nicolae a câştigat în jur de 5.000 de lire sterline de pe urma fetei. Acesta a mai menţionat că, atunci când a ajuns în Anglia, Ana era virgină.

„Suntem foarte bucuroşi de rezultatele obţinute astăzi în sala de judecată. Cei doi vor petrece mult timp la închisoare după ce au exploatat o victimă nevinovată. Am dori să lăudăm victima pentru curajul de care a dat dovadă de-a lungul investigaţiei noastre. Mulţumită încrederii pe care a avut-o în poliţie am putut obţine condamnările de astăzi", a spus detectivul Ian Griffiths.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite