A folosit spray-ul paralizant în şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul de clasa a VII-a a dat cu substanţa iritantă pe holul şcolii, la sfârşitul orelor. Asupra sa, profesorii au descoperit şi un cuţit.

Elevii Şcolii „Emil Cioran” de pe Calea Poplăcii au avut marţi parte de o surpriză neplăcută. Când au ieşit pe holul unităţii, nasul, gâtul şi ochii au început să îi usture. Totul după ce Alexandru Schenker a dat cu spray paralizat. A fost văzut de o îngrijitoare care a anunţat imediat conducerea şcolii.
„Eu atunci intram pe hol şi l-am văzut când a dat cu ceva. În momentul în care copiii au început să coboare, am văzut că se ţin de nas“, a declarat Maria Stoica, îngrijitoare. Adolescentul teribilist a fost percheziţionat şi, pe lângă spray, asupra sa a fost găsit şi un cuţit. Copilul se jură însă că nu a făcut nimic. „Nu am dat cu spray. L-am cumpărat de la Dumbrava ca să mă apăr de câinii din cartier. Iar cuţitul l-am luat ca să desfac şuruburile la telefonul mobil“, a spus elevul. Conducerea şcolii spune că, până anul trecut, adolescentul nu a avut  mari probleme. Era bun la sport şi  chiar a câştigat crosul pe municipiu. A fost şi campion naţional la patinaj viteză, dar s-a lăsat de sport.
157 de absenţe
Profesorii cred că anturajul l-a stricat, iar părinţii l-au scăpat din mână. În primul semestru al acestui an, Alexandru a terminat cu media 3 la purtare, pentru că a avut 157 de absenţe.
Peripeţia elevului va fi plătită acum de părinţi. Jandarmii i-au amendat cu 500 de lei.
Legea spune că tipul de spray paralizant folosit în şcoală poate fi cumpărat în scopul apărării de animale, dar este interzisă deţinerea şi utilizarea lui de către minori.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite