Noua fiţă de agăţat: Speed Dating în Metropolis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din această seară, de la ora 22.00, clubul Metropolis, de la etajul 4 al complexului comercial Unirea Shooping Center, organizează o petrecere inedită: primul Speed Dating din România.

Începând din această seară, de la ora 22.00, clubul Metropolis, de la etajul 4 al complexului comercial Unirea Shooping Center, organizează o petrecere inedită: primul Speed Dating din România. Bazat pe conceptul născut în New York, evenimentul e structurat in trei părţi: concursul propriu-zis, concert şi un after-party.

Speed datingul are la bază câteva reguli simple. Există 14 concurenţi, 7 femei şi 7 bărbaţi. În prima rundă, bărbaţii trebuie să se mute succesiv de la o masă la cealaltă după patru minute de discuţie cu sexul opus. În a doua rundă, bărbaţii pot alege mesele de discuţie.


La finalul primei runde, fiecare participant îşi va nota preferatul pe un bileţel, dat juriului.
Juriul va fi cel care va alege cuplul câştigător în funcţie de bileţele, dar şi de comportamentul participanţilor. Cei care se vor clasa pe locul I vor petrece un weekend la munte, locul doi se va alege cu o cină romantică la un restaurant din Bucureşti, iar ocupanţii locului trei vor primi cadouri-surpriză. Cuplul serii va beneficia, de asemenea, de o masă a câştigătorilor unde vor putea rămâne să se distreze întreaga noapte.


Speed Datingul nu se va opri însă după această seară. Clubul Metropolis intenţionează să organizeze astfel de petreceri în fiecare sâmbătă. Astfel, doritorii de parteneri se pot înscrie on-line, accesând pagina www.singur.ro, unde trebuie completat un formular. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite