Tot (filmul) despre sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker şi Kristin Davis s-au reunit pentru un lungmetraj inspirat de serial La New York a început recent turnarea unui film mult aşteptat de publicul de

Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker şi Kristin Davis s-au reunit pentru un lungmetraj inspirat de serial

La New York a început recent turnarea unui film mult aşteptat de publicul de pretutindeni. Este vorba de varianta pentru marele ecran a serialului "Totul despre sex"("Sex and the City").

Vedetele vor fi aceleaşi: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Jennifer Hudson şi Lynn Cohen. Şi-au confirmat deja participarea.

Se lucrează sub bagheta regizorului Michael Patrick King, care este şi autorul scenariului. Lansarea lungmetrajului produs de studiourile New Line Cinema este prevăzută pentru 30 mai 2008, în Statele Unite ale Americii.

Turnarea filmului a început la 19 septembrie, la New York. Sarah Jessica Parker şi Chris Noth şi-au reluat rolurile: Carrie Bradshaw şi Mr. Big. Tocurile înalte şi geanta "Turnul Eiffel" sunt nelipsite, ca amintire a escapadei pariziene efectuate la sfârşitul ultimului sezon al serialului.

Pe generic se mai regăsesc desigur aceleaşi personaje: Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon). În distribuţie figurează însă şi feţe noi: Jennifer Hudson - laureată la premiile Oscar pentru rolul din "Dreamgirls" - o va întruchipa pe Louise, o asistentă care lucrează pentru Carrie.

Filmul va relata povestea a patru personaje principale, pe parcursul a patru ani de la sfârşitul serialului. Naşterea lungmetrajului a devenit posibilă datorită unui acord semnat de actriţa Kim Cattrall, care a blocat proiectul în 2005, din cauza unor probleme de salariu.

Sarah Jessica Parker

Născută la 25 martie 1965, în Nelsonville, Ohio, Sarah a trăit drama divorţului prin care au trecut părinţii ei. Mama sa s-a recăsătorit şi a mai născut încă patru copii, în afara celor patru născuţi cu primul soţ. Sarah şi-a făcut mai întâi ucenicia în muzică şi balet.

În 1982 a obţinut un rol în filmul de televiziune "My Body, My Child". Rolurile pe micul ecran au continuat, dar adevărata lansare s-a produs cu rolurile din "Honeymoon in Vegas" (alături de Nicolas Cage) din 1992, "Hocus Pocus" (1993), "Ed Wood" (1994).

A cucerit respectul ca actriţă de teatru într-un rol de câine! "Sex and the City" i-a adus adevărata consacrare. În 2000 primeşte un Glob de Aur pentru "cea mai bună actriţă, (rolul Carrie). E căsătorită cu Matthew Broderick, din 1997, şi au împreună un băieţel.

Kristin Davis

Pe numele complet Kristin Landen Davis, actriţa care o întruchipează pe Charlotte s-a născut la 23 februarie în Colorado. Părinţii ei au divorţat pe când era încă mică, fiind adoptată de un tată vitreg care s-a căsătorit cu mama sa.

După ce a absolvit liceul, Kristin a plecat în New Jersey, unde a urmat Rutgers University. După absolvire, s-a stabilit la New York, unde a deschis un centru de yoga împreună cu un prieten. În 1995, a obţinut un rol în "Melrose Place".

Dar nu a rezistat în distribuţie mai mult de un an, fiindcă publicul s-a revoltat pentru caracterul ei răutăcios. În 1998, a primit rolul Charlottei din "Sex and the City". De astă dată a rămas pe generic până la sfârşit. Nu este căsătorită şi nu are copii. Îşi doreşte mult să călătorească şi în mod special să viziteze India.

Cynthia Nixon

Năcută la 9 aprilie 1966, la New York, Cynthia s-a bucurat de un debut memorabil în "Little Darlings" (1980). Pe Broadway a apărut în multe succese care i-au creat deja un renume. A primit mai multe distincţii importante, cum ar fi: Theatre World Award, Los Angeles Drama Critics Award şi o nominalizare la Tony Award.

Dar pentru publicul internaţional a rămas o actriţă necunoscută aproape 20 de ani. S-a lansat datorită rolului din "Sex in the City", în rolul avocatei Miranda Hobbes. Are o fetiţă numită Samantha Mozes, născută în noiembrie 1996, şi un băieţel, Charles Ezekiel, care a venit pe lume la 16 decembrie 2002. Cynthia a avut o relaţie de durată cu Danny Mozes, un profesor de engleză de care s-a despărţit în iunie 2003.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite