O fetiţă de 12 ani, accidentată de maşina ministrului de interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina în care se afla ministrul de interne, Cristian David, a accidentat, ieri, o fată de 12 ani, care traversa o intersecţie din Bucureşti. Minora, lovită uşor la o gleznă, a fost

Maşina în care se afla ministrul de interne, Cristian David, a accidentat, ieri, o fată de 12 ani, care traversa o intersecţie din Bucureşti. Minora, lovită uşor la o gleznă, a fost transportată cu o maşină a poliţiei la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu", unde i s-a făcut un set complet de investigaţii, dar medicii nu au dispus internarea ei.

Accidentul s-a produs la ora 10.15, pe Bulevardul Dacia, în apropierea intersecţiei cu Calea Dorobanţi. Ministrul se deplasa către Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza". Pentru a ajunge în timp util, şoferul ministrului a decis să meargă pe banda destinată mijloacelor de transport în comun, ignorând semnificaţia indicatorului "Accesul interzis, cu excepţia RATB".

Ministrul a declarat că el nu dispune şoferului un anumit traseu. "Vorbeam la telefon şi m-am trezit împins peste scaunul şoferului. Am răsuflat uşurat când am văzut că fetiţa se poate deplasa şi se poate comunica cu ea", a declarat David.

El a sesizat Poliţia Rutieră, după care a fost preluat de un alt autovehicul, care l-a dus la Palatul Victoria, unde a aşteptat rezultatele testelor medicale ale fetiţei, Din primele cercetări rezultă că minora s-a angajat în traversare printr-un loc nepermis. Şoferului maşinii ministeriale, agentul Adrian Ion Ştefan, i-a fost reţinut permisul, deoarece nu a respectat indicatorul "Accesul interzis, cu excepţia RATB".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite