La nouă ani, o fetiţă din China scrie o carte de bucate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii din China au devenit tot mai precoce. O demonstrează câteva exemple recente. Shi Yulan, în vârstă de nouă ani, din Shanghai, prezintă o emisiune de televiziune şi scrie o carte de

Copiii din China au devenit tot mai precoce. O demonstrează câteva exemple recente. Shi Yulan, în vârstă de nouă ani, din Shanghai, prezintă o emisiune de televiziune şi scrie o carte de bucate, iar o altă fetiţă de 10 ani şi-a propus să călătorească singură prin întreaga Chină.

Trebăluieşte în bucătărie de când a început să meargă

Shi Yulan, o fetiţă în vârstă de nouă ani din Shanghai, China, scrie o carte proprie de bucate.

Deşi pare de necrezut, Shi munceşte în bucătărie din fragedă pruncie, chiar de când a învăţat să umble. "La vârsta de doi ani, deja o ajutam pe mama să spele vasele şi am început să gătesc pentru familie, în joacă, de la vârsta de şase ani", spune ea.

În prezent, fetiţa din Shanghai găteşte pentru o emisiune de televiziune de la un post local şi, în timpul liber, scrie o carte ce include experienţele ei din bucătărie şi multe reţete.

La numai zece ani vrea să facă înconjurul Chinei

O altă micuţă chinezoaică, Sungfang Xinyu, în vârstă de zece ani, din Jiaozuo, provincia Henan, s-a hotărât să călătorească singură prin toată China. Sungfang are multe idei curajoase. A aflat dintr-o carte că o fată de 16 ani a încheiat o călătorie prin Europa şi speră ca, într-o zi, să ducă la bun sfârşit şi planul său.

Părinţii au căzut în cele din urmă de acord cu acesta.

Ea şi-a început turul Chinei la 24 ianuarie din Jiazuo, vizitând oraşele din împrejurimi.

Acum vrea să plece în călătorie prin alte patru oraşe: Xinxiang, Anyang, Puyang şi Hebi. După fiecare vizită va scrie memorii din călătorie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite