Cum să faci din infidelitate o artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Cum să cucereşti bărbaţii", un film despre strategiile pe care le folosesc femeile pentru ca bărbaţii să le cadă la picioare O femeie frumoasă pune la cale un plan pentru a rămâne

"Cum să cucereşti bărbaţii", un film despre strategiile pe care le folosesc femeile pentru ca bărbaţii să le cadă la picioare

O femeie frumoasă pune la cale un plan pentru a rămâne cu banii bărbaţilor cu care se căsătoreşte. Fiica sa îi ademeneşte şi, când îi prinde că o înşală, le cere divorţul.

Max este genul de femeie sexy şi fermecătoare după care bărbaţii se dau în vânt. Strateg viclean, Max se mărită cu diverşi bogătaşi de care divorţează atunci când îi prinde că o înşală, pentru a câştiga bani de pe urma procesului. Dar planul său n-ar reuşi fără un complice, o altă femeie teribil de sexy, care să ademenească ţinta... Cineva precum fiica ei.

Max (Sigourney Weaver) şi Page (Jennifer Love Hewitt) sunt o echipă de artiste desăvârşite, un duo mamă-fiică, care au făcut din infidelitate o adevărată artă.

Însă, în timp ce Max pune la cale escrocarea magnatului William B. Tensy (Gene Hackman), Page îl întâlneşte pe Jack (Jason Lee), de care se îndrăgosteşte. Morala şi conştiinţa încep să-şi spună cuvântul şi, până la urmă, urmărite de un fost soţ răzbunător, cu un cadavru în portbagaj şi cu planul dat peste cap, mama şi fiica se văd obligate să se oprească şi să-şi analizeze relaţiile nebuneşti.

Un film amuzant, o distribuţie de excepţie

Unele filme te iau prin surprindere, iar "Cum să cucereşti bărbaţii" chiar reuşeşte acest lucru.

Jennifer Love Hewitt face un personaj credibil şi nu intră în umbra veteranei Sigourney Weaver. Filmul a primit în mare parte critici pozitive.

Distribuţia de excepţie confirmă faptul că atunci când ai în rolurile principale actori celebri precum Weaver sau Hackman, nu prea poţi da greş.

Combinaţia dă şi de această dată roade, rezultând un film amuzant, cu care te poţi relaxa într-o seară de weekend.

Despre producţie

Iniţial, în rolurile lui Max şi Page trebuiau să joace Cher şi Jennifer Aniston. Din cauză că filmările se întindeau pe o perioadă lungă, ambele au renunţat la roluri.

Mai apoi, rolurile principale le-au fost oferite actriţelor Angelica Huston şi Cameron Diaz. La formula finală s-a ajuns abia cu câteva zile înainte de începera filmărilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite