Sa facem cunostinta cu campionii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea tehnica: COSTEL CERNAT - director tehnic MLADEN JOJIC - antrenor principal VIRGIL MIULESCU - antrenor secund VELIBOR NOVAKOVIC - preparator fizic RARES APOSTOL a mai jucat la

Conducerea tehnica:
COSTEL CERNAT - director tehnic
MLADEN JOJIC - antrenor principal
VIRGIL MIULESCU - antrenor secund
VELIBOR NOVAKOVIC - preparator fizic
RARES APOSTOL a mai jucat la Universitatea Oradea, Elba Timisoara si West Petrom Arad.
"La CSU Asesoft am gasit exact ceea ce am visat intotdeauna, adica o echipa competitiva, capabila sa abordeze cu acelasi succes atat competitiile interne, cat si, mai ales, cele internationale. Ma stimuleaza enorm aceste meciuri cu formatii puternice din Europa".
NICOLAE TOADER a mai evoluat la LPS Galati, Soced Bucuresti, Vega Soced Ploiesti si Rompetrol Bucuresti. "Numele echipei noastre va ramane inscris in istoria acestei competitii, organizata de institutia de la MUnchen. Va dati seama ca, dupa ce voi pune ghetele in cui, voi avea ce sa le povestesc copiilor mei, Liana si Eduard". CONSTANTIN PaLII a mai jucat la Soced Bucuresti, Steaua, Herlitz Mobex Targu Mures, CSU Galati si Vega Soced Ploiesti. "Am jucat un an de zile in Florida, in Campionatul Universitar din America, dar adevarata satisfactie am cunoscut-o la Ploiesti". LEVENTE SZIJARTO a mai evoluat la LPS Bihorul Oradea si West Petrom Arad. "Suporterii ploiesteni merita tot respectul nostru. Vreau sa cred ca, la acest turneu final, nu-i vom dezamagi". MARKO RAKOCEVIC a mai jucat la formatiile Gorstak, Rudar Pljevlja, Gorica si Lovcen, toate din Serbia-Muntenegru. "Spre deosebire de alte locuri in care am jucat, la echipa ploiesteana atmosfera este foarte calda, primitoare. Ma simt, intr-un fel, ca acasa". SORIN HARTMAN a mai jucat la CSS Ploiesti, CSU BRD Ploiesti, Steaua, Erbasu si Vega-Soced Ploiesti. "Sunt convins ca vom ajunge in finala mare. Acolo sansele sunt egale. Sper sa depasesc perioada de groaza a accidentarilor din ultimul timp. Dupa ce voi termina cariera de jucator, voi prelua o grupa de copii pe care o voi duce pana la seniorat". ADRIAN BLIDARU a mai jucat la CSS Farul Constanta, Farul Constanta si Romradiatoare Brasov. "In baschet sunt multi jucatori de exceptie. Daca ma refer la baschetul autohton, ma gandesc, automat, la Toni Alexe". MARKO PEKOVIC a mai jucat la Partizan Belgrad, FMP Zeleznik Belgrad, SSV Ulm (Germania), OKK Belgrad, KK Lavovi (Serbia Muntenegru). "Am strans peste 100 de selectii la loturile nationale de cadeti, juniori si tineret ale Serbiei Muntenegru, dar performanta de la Ploiesti ma face sa ma simt extrem de mandru". PEDRAG MATERIC a mai evoluat la echipe din Iugoslavia, Franta, Statele Unite ale Americii (in campionatul NCAA), Italia, Grecia, Serbia Muntenegru si Spania. "Fara pofta de joc, nimic nu e posibil. Am jucat la formatii ale unor cluburi unde ambianta nu era deloc propice, insa aici, la Ploiesti, atmosfera este super". Vladimir Kuzmanovic a mai jucat la Appolon (Grecia), Charleroi (Belgia), Buducnost, Steaua Rosie Belgrad. "Ma simt foarte bine la Ploiesti si imi doresc enorm sa castigam acest trofeu". Nikola Bulatovic a mai jucat la Buducnost, Azovmash (Ucraina), Appolon (Grecia), Hapoel Tel Aviv. Este fost campion european si mondial cu nationala Iugoslaviei. "Am avut mari performante pana acum si voi face totul sa mai adaug una cu echipa ploiesteana".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite