Un exerciţiu a creat panică printre arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi arădeni au apelat, miercuri seara, numărul unic de urgenţă 112, după ce au văzut plutind în Mureş câteva   manechine din plastic, folosite la un exerciţiu de

Mai mulţi arădeni au apelat, miercuri seara, numărul unic de urgenţă 112, după ce au văzut plutind în Mureş câteva   manechine din plastic, folosite la un exerciţiu de intervenţie în caz de situaţii de urgenţă.

Oamenii au crezut că pe apă plutesc cadavre umane şi s-au grăbit să anunţe autorităţile. Potrivit scenariului, în urma unui cutremur cu epicentrul în zona de nord a Banatului, pe teritoriul municipiului Arad s-au înregistrat importante pagube şi pierderi de vieţi omeneşti. Din cauza cutremurului, s-a produs şi un incendiu puternic, iar pe un drum judeţean a avut loc un accident grav de circulaţie între un tramvai şi un microbuz care s-a scufundat în lac.

„Noi suntem obişnuiţi să vedem cadavre, pentru că apa Mureşului le duce pe toate înspre mal. Cu aşa ceva nu te joci. Am mai sunat anul trecut la 112 să anunţ un înecat, dar atunci omul chiar era mort. Acum nici nu m-am gândit că poate fi un manechin“, a spus Leonard Kiss, unul dintre arădenii care au sunat la 112.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite