Trenuri cu întârzieri de sute de minute din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenurile înregistrează întârzieri mari din cauza zăpezii
Trenurile înregistrează întârzieri mari din cauza zăpezii

Condiţiile meteo nefavorabile au dus la întârzierea a peste 30 de trenuri, cele mai mari întârzieri fiind înregistrate de ruta Bucureşti - Constanţa, între 600 - 700 de minute.

Liviu Pescăraşu, director general CFR Călători, a declarat, în această dimineaţă, că se înregistrate întârzieri de la cinci trenuri pe Regionala Braşov, trei pe Regionala Timişoara, 16 pe Regionala Galaţi şi 10 pe Regionala Constanţa.

Trenurile de pe ruta Bucureşti-Constanţa, care ar fi trebuit să ajungă la destinaţie, în urmă cu mai bine de 10 ore, sunt încă în circulaţie, potrivit oficialului CFR. Acesta a adăugat că unul este aşteptat în jurul orei 9.40 în Bucureşti Nord, în timp ce celelalte două ar trebui să ajungă în Bucureşti, respectiv în Constanţa în jurul orei 11.00.

Mai multe trenuri care circulă pe ruta Bucureşti-Constanta au fost blocate, marţi noaptea, în judeţul Călăraşi, iar aproximativ 40 de călători, care au aşteptat aproximativ zece ore într-un tren rapid rămas în câmp, au fost luaţi cu maşinile unei firme şi duşi la Poliţia Transporturi Lehliu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite