VIDEO Filmuleţul Poliţiei Române care face record de vizualizări pe Youtube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Română informează că un filmuleţ în care se vede cum un motociclist este trântit violent în trafic de un şofer care a deschis pe neaşteptate uşa maşinii fără să observe că este depăşit deţine recordul de vizualizări pe canalul de pe platforma www.youtube.com.

În 1 septembrie,  IGPR şi-a creat propriul cont pe reţeaua de socializare Youtube, intitulat PolitiaRomanaChannel. Aici sunt postate imagini surprinse de la acţiunile poliţiei, recomandări ale Inspectoratului General al Poliţiei Râmane, declaraţii video şi conferinţe de presă, precum şi alte cadre realizate la întâlnirile oficiale ale echipei manageriale a I.G.P.R., ori de la acţiunile desfăşurate împreună cu cetăţenii.

În 3 septembrie a fost postat un filmuleţ de 30 de secunde realizat cu o cameră de supraveghere a traficului.

În imagini se vede un motociclist care depăşeşte pe linie continuă o coloană de maşini care circulă cu viteză foarte mică şi care se pregătesc să oprească. În timp ce trece pe lângă o maşină, motociclistul este trântit violent la pământ de un şofer care deschide brusc portiera maşinii sale. Aruncat în faţa maşinilor care circulă din celălalt sens, motociclistul este totuşi evitat şi reuşeşte să scape fără a fi atins. După ce este trântit, acesta se ridică, face câţiva paşi după care se îndreaptă din nou către motocicletă pentru a o ridica şi a elibera celălalt sens de drum, pe care maşinile deja circulă cu greutate, ocolind vehiculul trântit la pământ.

Şoferul care l-a doborât pe motociclist coboară din maşină imediat după incident, însă între cei doi nu există vreo altercaţie, cel puţin până la momentul la care filmarea postată se încheie.

Filmuleţul a adunat până  în prezent peste 91.000 de vizualizări şi a fost comentat de aproape 150 de utilizatori, mulţi dintre ei postând în engleză.

În descrierea ce însoţeşte filmuleţul nu se precizează unde şi când anume a fost înregistrat evenimentul.

"Interesul mare de care se bucură canalul TV al Poliţei Române rezultă şi din numărul de 4.878 «Channel Views» şi 147 «Subscribers», în aceeaşi perioadă de timp. Totodată, postările pe această zonă au înregistrat un număr de 123.931 de vizualizări", afirmă reprezentanţii poliţiei, într-un comunicat de presă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite