VIDEO Teroare cu fum şi foc la meciul Dinamo - Rapid. 120 de suporteri, reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La meciul de aseară dintre Dinamo şi Rapid au avut loc noi violenţe, fiind identificate circa 120 de persoane care au creat incidente.

Partida Dinamo - Rapid, din etapa a VII-a a Ligi I, a fost întreruptă de arbitrul Sebastian Colţescu de două ori câte 30 de secunde din cauza torţelor aruncate de suporterii dinamovişti, aceştia fiind evacuaţi de forţele de ordine.

În minutul 5, meciul a fost oprit după ce fanii dinamovişti din Peluza Cătălin Hâldan au aruncat cu petarde şi torţe, una dintre acestea ajungând pe teren.

Partida a fost reluată, dar în minutul 7 Colţescu a oprit a doua oară jocul din aceleaşi cauze.

Fanii dinamovişti au afişat şi un banner pe care era scris "Foc, fum, teroare, să plece conducerea din Ştefan cel Mare", potrivit Mediafax.

Pompierii prezenţi în stadion i-au stropit pe fanii dinamovişti cu furtunele de apă, iar oamenii de ordine au evacuat galeria dinamovistă.

Înainte de începerea meciului, galeria rapidistă a aruncat şi ea cu petarde.

Potrivit Jandarmeriei, circa 120 suporteri care au creat incidente la meciul Dinamo - Rapid au fost conduşi la secţiile 7, 8 şi 9.

Formaţiile Dinamo  şi Rapid au remizat, duminică, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, scor 0-0, în derbiul etapei a VII-a a Ligii I, în care au avut loc incidente în tribune şi oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 44.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite