Un fost fotbalist a fost la o secundă să-i doboare recordul lui Ilie Dobre: "Nu am depăşit din respect pentru domnul Dobre"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce comentatorul sportiv Ilie Dobre a doborât recordul mondial la ţipat "Gooool", Dan Capatos a organizat luni seară, la emisiunea "Un show păcătos", cu invitaţii săi, un concurs pe această temă.

Cei aflaţi în platoul emisiunii au fost puşi să strige "goool" pe o singură respiraţie. Cei care au luat parte au fost: prezentatorul emisunii, Dan Capatos, care a trecut de 20 de secunde de ţipat "goool" fără întrerupere, Mădălin Voicu jr, care s-a apropiat de 20 de secunde, Mihai Mitoşeru şi coprezentatorul emisiunii "Un show păcătos", Mircea Stoia, care abia au trecut de 10 secunde, rămânând fără suflu.

Cel care a fost la o secundă să doboare recordul modial lui Ilie Dobre, prezent şi el pe canapeaua lui Capatos, a fost fostul internaţional Robert Niţă, actual moderator la GSP TV. El s-a oprit la 26 de secunde. "Din respect nu am vrut să-l întrec pe domnul Dobre. Nimeni nu ţipă mai tare ca un rapidist", a spus Robert.

La meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi KUPS Kuopio, din 21 iulie, strigătul "Gooool" al lui Ilie Dobre a fost de 27 de secunde, potrivit World Records Academy, care a marcat performanţa comentatorului român.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite