Marcel Pavel: Să fim sinceri, mulţi români nu ştiu versurile imnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul a declarat în emisiunea "Ultima Oră" de la Realitatea TV, de miercuri seară, că inversarea versurilor nu a avut nicio conotaţie politică, aşa cum susţinuse câteva ore mai devreme, adăugând că a făcut acest artificiu pentru a ajuta publicul să cânte cu el.

"Ce este atât de grav? Aţi aruncat pisica în curtea mea. Sunt lucruri mai importante despre care să vorbiţi dumneavostră nu despre faptul că eu am inversat două versuri ale imnului şi 55.000 de spectatori care au intonat odată cu mine. A fost o atmosferă extraordinară şi nimeni nu a observat că eu m-aş fi făcut de râs în faţa a 55.000 de spectatori care au cântat, din contră. Eu nu trebuie să fiu pus acum la ghilotină", a declarat Marcel Pavel la Realitatea TV.

Artistul a adăugat că s-a făcut această inversare de versuri deoarece stadionul nu dispunea de condiţii tehnice pentru a afişa versurile pe ecrane.

"Am repetat aceste vrsuri pentru că erau mult mai cunoscute de către publicul larg. Nu au fost condiţii tehnice de a aplica aceste versuri pe ecranele stadionului. Şi din această cauză am spus să repetăm ultimele versuri din prima strofă, pentru că publicul îl va intona cu noi. În rest, nicio conotaţie politică.  Am vorbit cu cei de la Federaţie şi i-am întrebat: «vreţi să repetăm aceste două versuri mai ales că publicul nu o să ştie nici a treia strofă, nici pe a patra, pentru că majoritatea, să fim sinceri, nu ştiu să intoneze imnul sau să ştie strofele respective» şi au zis că da, se poate. Dar nu are nicio implicare politică. Nu mă implicaţi în aceste lucruri", a adăugat Marcel Pvel.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite