E ziua lui Boc. Ce-i urezi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc împlineşte astăzi 45 de ani.

UPDATE 14.17 Iată ce i-au transmis cititorii lui Boc

Şeful Executivului îşi sărbătoreşte ziua de naştere prin muncă. La ora 12.30, premierul va participa la inaugurarea Centrului de Fotbal al FRF, iar mai târziu va avea o întâlnire cu preşedintele Confederaţiei Patronale Olandeze. În 2009, premierul a fost de ziua lui la mare, pe o plajă din Neptun.

Transmite-i un mesaj premierului României!

Citeşte aici CV-ul premierului.

Emil Boc s-a născut în 1966 în satul Răchiţele, din judeţul Cluj. La 14 ani a părăsit localitatea natală pentru a urma cursurile Liceului "Ady Şincai", din Cluj Napoca. După terminarea liceului a intrat la Facultatea de Istorie-Filosofie, iar după ce a absolvit-o (1991) s-a înscris la Facultatea de Drept din Universitatea „Babeş-Bolyai", Cluj-Napoca. Din 1996 devine avocat la Baroul Cluj. În anul 2000, Boc devine Doctor în ştiinţe politice şi filosofie politică şi este lector universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative.

Emil Boc este membru al Asociaţiei Americane de Ştiinţe Politice şi membru al Societăţii Române de Ştiinţe Politice.

Între 2000 şi 2004, Emil Boc a fost deputat în Parlamentul României. În 2004 a fost ales primar al municipiului Cluj-Napoca, iar la 22 decembrie 2008, Boc este numit prim-ministru al României.

Premierul este căsătorit, din iulie 1994, cu Oana Boc, şi are două fete, Cezara şi Patricia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite