Vântul bate cu putere în toată țara. Vezi aici județele pentru care au fost emise avertizări meteo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzul a fost oprit din cursă de stâlpul electric
Microbuzul a fost oprit din cursă de stâlpul electric

Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri seară o avertizare de vânt puternic în zona București-Ilfov. De asemenea, vântul se va intensifica sâmbătă în toată țara.

La ora 22, ANM a emis o avertizare pentru zona județului Ilfov și în municipiul București. Începând cu această oră, vântul care a bătut cu putere a rupt copaci și stâlpi și a dărâmat decorațiunile.

Meteorologii au emis o informare meteorlogică de ninsori pentru această dimineață. Până la ora 10 va ninge în zona montană, în sud-estul Transilvaniei și în regiuni din Moldova.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, mai ales în zonele de munte. În zona Carpaților Meridionali și Orientali, rafalele vor depăși 90 km/h, viscolind zăpada.

Avertizări de vânt puternic, cu o viteză de 55-60 km/h au mai fost emise pentru județele Vâlcea, Gorj, Constanța și Tulcea. În județe Buzău și Prahova se anunță ninsori viscolite.

Informarea meteo de ninsoare şi vânt puternic este valabilă în intervalul 6 ianuarie, ora 18:00, - 7 ianuarie, ora 18:00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite