VIDEO George Copos a făcut-o să plângă pe Monica Tatoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Tatoiu a sărbătorit alături de soţul său 25 de ani de căsătorie în Poiana Braşov. Vedeta a tunat, a fulgerat şi a lăcrimat în platoul Antenei 1 din cauza condiţiilor pe care le-a găsit pe pârtie şi şi-a vărsat toţi nervii pe George Copos, administratorul instalaţiilor din Poiana Braşov.

Monica Tatoiu a sărbătorit alături de soţul său 25 de ani de căsătorie în Poiana Braşov. La întoarcere, aceasta s-a oprit direct în platoul Antenei 1 pentru a-şi vărsa toţi nervii strânşi în vacanţă.

"Hotelierii îşi fac treaba. Drumul perfect. Dar în România se face turism de weekend, cu manele şi mici pe pârtie. Luni, la ora 13, după ce au plecat străinii, s-au oprit toate mijloacele de transport pe cablu, inclusiv baby-liftul. Era soare, era frumos şi ne-au spus de la recepţie că nu merge nimic pentru că era vânt. Nu era deloc vânt", s-a plâns Tatoiu.

Furia femeii a atins cote maxime atunci când a găsit vinovaţi pentru situaţia munţilor şi a turismului din România.

"Avem aceşti munţi minunaţi de care este legată istoria poporului român. Au ars cabanele, cu voie sau fără voie. Au intrat pe mâna unor nenorociţi. Şi-au bătut joc de această avuţie naţional şi mai încearcă să mai facă şi proiectul Roşia Montană ca să pună punct la toată distrugerea. Sunt nişte criminali", a ţipat înlăcrimată femeia.

Până şi Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii, s-a mirat: "Nu pot să cred că aveţi lacrimi în ochi!"

George Copos a intrat în direct pentru a-şi apăra compania care se ocupă cu administrarea instalaţiilor din Poiana Braşov.

"Oamenii care sunt angajaţi acolo sunt foarte responsabili. Când bate vantul şi viaţa oamenilor este în pericol, nu lasă instalaţiile să meargă. Doamna este în mare eroare. Spuneţi lucruri trăsnite", a reacţionat omul de afaceri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite