VIDEO Cea mai mare durere a Regelui Mihai: "Au trebuit 140 de ani ca să facă o ţară, şi în 40 şi ceva de ani să fie dărâmat totul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei de luni seară, de la Antena 3, a fost difuzat un interviu realizat de Bogdan Şerban Iancu. Majestatea Sa Regele Mihai I i-a dezvăluit jurnalistului care este cea mai mare durere a sa.

Cum a fost votul pentru Regele Mihai: PDL şi UNPR au refuzat, UDMR a tăcut

Regele Mihai a dezvăluit că măsurile luate de regimul comunist în cei 40 de ani, cât şi ce a rămas în urma acestora, îl frământă şi îl întristează foarte tare.

"Este ceva care mă doare în suflet foarte mult. Regele Carol I a făcut România modernă. Au trebuit 140 de ani ca să facă o ţară. Ca după aceea, în 40 şi ceva de ani să fie dărâmat totul. Pentru mine este, ca să folosesc un cuvânt mai grav, este criminal", a spus Regele.

"Cum să te porţi cu un popor, să-l prosteşti în aşa hal, încât să nu mai poată să gândească cum a fost înainte şi cum ar trebui să fie. E ceva foarte trist. Poate spun lucruri pe care nu le-am spus până acum, dar mă frământă", a continuat Majestatea Sa.

VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite