Reprezentanţii Casei Regale au dezvăluit pentru prima dată reacţia Regelui Mihai la acuzele lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majestatea Sa, Regele Mihai
Majestatea Sa, Regele Mihai

În luna iunie a acestui an, preşedintele Traian Băsescu aducea acuze grave la adresa Regelui Mihai. În emisiunea Sinteza Zilei difuzată luni seara la postul tv Antena 3, Principesa Margareta a dezvăluit reacţia Regelui la afirmaţiile lui Traian Băsescu.

Cum a fost votul pentru Regele Mihai: PDL şi UNPR au refuzat, UDMR a tăcut

Catalogându-l pe Regele Mihai drept trădător al interesului naţional, Băsescu a trecut, în luna iunie, în cadrul unei emisiuni de la postul B1 TV, la o acuzaţie şi mai explicită declarând despre fostul conducător al Regatului că a fost "slugă la ruşi".

"Abdicarea regelui a fost un act de trădare al interesului naţional al României. Un act de trădare din partea regelui. Ăsta e punctul meu de vedere", declara şeful statului la acel moment.

Casa Regală nu a dorit la acel moment să comenteze afirmaţiile preşedintelui: "Majestatea Sa Regele Mihai nu a autorizat pe nimeni să vorbească despre acest subiect".

Principesa Margareta a dezvăluit în această seară la Antena 3 reacţia Regelui la afirmaţiile preşedintelui.

"A întrebat: 'Ce e asta?' Nu a simţit nimic. A văzut şi a trăit prea multe. A spus cu seninătate că nu a simţit nimic", a spus principesa Margareta.

"El are această credinţă. Crede că are o misiune, că are o cruce de dus şi o duce în spate până la capăt. Aceasta este o joacă deplorabilă. El i-a întors spatele de două ori lui Hitler. Numai ageamii pot fi luaţi prin surprindere", a completat principele Radu.

Click aici pentru a vedea cum l-a atacat Presedintele pe Rege - Preşedintele Băsescu, cu revista Historia în mână:«Regele Mihai a fost slugă la ruşi» VIDEO

Actul I – De ce republicanii din PDL i-au interzis Regelui Mihai să vorbească pe 25 octombrie în Parlament? Actul II - Ce ar trebui să facă o adevărată republică pentru cetăţenii ei?

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite