VIDEO Operaţiunea deszăpezirea României: Boc a dat coasa pe lopată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă de multe ori a făcut demonstraţii de cosit, astăzi premierul Emil Boc s-a alăturat echipelor de intervenţie pentru a da o mână de ajutor la deszăpezirea autoturismelor blocate pe A1, informează Realitatea TV.

După ce a participat la Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, de la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Emil Boc a plecat în vizită de lucru pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Cum de multe ori a demonstrat că se pricepe la cosit, acum premierul a ţinut neapărat să încurajeze, prin exemplu personal, muncitorii angajaţi la deszăpezirea autovehiculelor surprinse în trafic, dând chiar el zăpadă cu lopata.

image

Primul ministru al României a cerut o lopată şi a început să deszăpezească o maşină blocată pe autostradă. La observaţia jurnaliştilor prezenţi că se descurcă bine, că are energie, Emil Boc a răspuns: „am antrenament din tinerețe", fapt care se poate observa şi „după felul în care mânuiești lopata". Întrebat dacă nu îi este frig, mai ales ca nu avea mănuşi, el a răspuns: „Dacă eu mă plâng, ce să mai zică oamenii ăștia care stau toată ziua în ger și frig?", informează NewsIn.

Apoi a plecat, nu înainte de a zice un „Doamne ajută!" şi de a le ura „Spor la treabă!" muncitorilor prezenţi pe autostrada A1.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite