Mărturia unei foste angajate de la fabrica Nokia din Jucu: Mi se pare că sunt siliţi să plece din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă angajată Nokia a declarat pentru Realitatea că muncitorii nu au fost anunţaţi dim timp de decizia de a închide fabrica. Multe persoane sunt încă în stare de şoc, dar consilierul premierului, Andreea Paul Vass, a promis că se vor crea noi locuri de muncă şi vor veni alţi investitori.

"Este greu şi material şi moral, după trei ani şi jumătate să te trezeşti, aşa, de pe o zi pe alta, că se închide fabrica. Nu e un lucru tocmai uşor. Majoritatea sunt şocaţi, oamenilor nu le vine să creadă. Sperăm să primim cele trei salarii compensatorii", a declarat fosta angajată a fabricii Nokia pentru Realitatea.

"Ni s-a spus dimineaţă că nu mai este rentabil, că ei nu au obţinut veniturile pe care au vrut să le obţină.Nu ştiu. Cineva se ascunde în spatele acestei idei. Mi se pare oarecum că sunt siliţi să plece din România", a mai spus ea.

Consilierul premierului, Andreea Paul Vass, a negat că ar exista jocuri ascunse, dar a promis că "anul viitor, vă garantez, că vom veni cu locuri de muncă şi investiţii şi mai mari".

Aceasta a dezvăluit că a fost deja contactată de mai mulţi investitori străini, dar şi autohtoni.

"De când am făcut acest anunţ, telefoanele nu prididesc să sune. Nu doar cu solicitări ale investitorilor străini, pe care le-am anunţat deja că sunt în analiză, ci şi investitori autohtoni. De pildă, Irina Schroter m-a şi contactat, solicitându-mi disponibilitatea pentru a negocia să îşi ducă echipe de producţie într-una din halele Nokia", a spus consilierul premierului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite