Vezi cum s-a descurcat reprezentanta României la Miss Universe 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala Miss Universe, aflată la cea de-a 60-a ediţie, s-a desfăşurat luni noapte, la Sao Paulo (Brazilia). La finală au participat concurente din peste 80 de ţări din toată lumea, inclusiv România. Ţara noatră a fost reprezentantă de Larisa Popa. Rămâi pe adevărul.ro pentru a vedea prestaţia româncei.

Larisa Popa (24 de ani), dimensiunile 88/62/93 şi o înălţime de 1,75 metri, a intrat pe scenă prima dată purtând o rochie roză, cu o centură lată verde deschis.

În prezentarea pe care i-a făcut-o româncei, gazda show-ului a spus că Larisa este fermecată de domeniul farmeceutic şi că îi place să petreacă timpul în laborator producând medicamente.

La proba costumelor de baie, românca a purtat ca celelalte concurente un costum format din două piese.

Larisa Popa a reprezentat România la Miss Universe 2011

Originară din Slatina, Larisa este absolventă a Facultăţii de Marketing din cadrul Universităţii Spiru Haret şi a Şcolii Postliceale Medicale - specialitatea asistent de farmacie.

Îi place să citească, să călătorească şi să îşi petreacă timpul liber alături de prieteni. Modul ideal de a-şi petrece timpul liber este pentru Larisa Popa să facă scuba diving.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite