Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I a fost reţinut pentru uz de armă fără drept şi distrugere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I a fost reţinut, marţi după-amiază, pentru 24 de ore, de către procurorii Parchetului Judecătoriei Drobeta Turnu Severindupă ce a tras cu arma tatălui său în plină noapte, avariind şase maşini şi balconul unui imobil. Deși faptele lui Alexandru Nețoiu ar fi putut fi încadrate la tentativă de omor, acesta a fost arestat numai pentru uz de armă fără drept şi distrugere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspector principal Nicolae Lohon, tânărul de 23 de ani a fost acuzat de uz de armă fără drept şi de distrugere.

„Pentru maşina din trafic, ar putea fi încadrat la tentativă de omor şi atunci dosarul va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi", spunea ieri purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobetat-Turnu Severin Iulian Hodină.

Pentru acuzația de tentativă de omor, Alexandru Nețoiu ar fi riscat de la 5 la 15 ani. În schimb, pentru acuzaţia de distrugere şi uz de armă fără drept, riscă o pedeapsă de la 1 la 5 ani.

El urmează să fie prezentat, miercuri, judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite