Dan Diaconescu: Visul meu a fost să OTV-izez toată ţara şi mi l-am îndeplinit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu, şeful partidului PP-DD, a demonstrat, vineri seară, la Realitatea TV, că dacă îşi propune să atingă un ţel, cu siguranţă îl atinge. Printre ambiţiile sale se numără şi ca partidul său să intre în Parlament cu peste 30% din voturi.

Şeful partidului PP-DD se bazează pe ambiţie atunci când îşi propune să atingă un ţel.

Dan Diaconescu se bazează, de data aceasta, pe faptul că USL-ul este în cădere liberă, iar "PDL-ul nu ar trebui să facă nici pragul electoral", atunci când spune că partidul său va intra în Parlament cu peste 30% din voturi.

"Eu am mai multe ţeluri în viaţă: am vrut să-mi fac propriul ziar şi am reuşit, am vrut să-mi fac propria televiziune şi am reuşit, am vrut să OTV-izez toată ţara şi am reuşit şi sunt mandru de asta. Ceea ce am aruncat eu la gunoi alţii au luat de bun. Sunt un trend setter şi sunt copiat de ceilalti", a spus Diaconescu la Realitatea TV.

Patronul OTV este sigur că va reuşi să obţina peste 30% din voturi la alegeri pentru că Partidul Poporului-Dan Diaconescu este din ce în ce mai iubit.

"Acum un an şi ceva toţi spuneau că Diaconescu nu are nicio şansă să-şi facă partid şi iată că ne-am făcut, apoi au zis ca nu avem nicio şansă sa intram în Parlament, iar cum toţi zic că vom intra în Parlament. Acum toţi zic că nu avem nicio şansă să facem 30% la alegeri dar vom vorbi după", a mai declarat şeful PP-DD.

"Alte ţeluri ale mele ar fi ca prezenţa la vot să fie de 65 de procente. Asta ar însemna că UDMR nu ar mai intra în Parlament, am câştiga noi alegerile şi în sfârşit ar fi mai multă democraţie în România. Dacă partidul nostru mai creşte mult, PDL şi USL o să ajungă să colaboreze", a mai spus Diaconescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite