Bloggerii s-au apucat de deszăpezit, pentru a da un exemplu: “Eu îmi dau zăpada din faţa casei!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
”Eu dau zăpada din fața casei” - o campanie a bloggerilor
”Eu dau zăpada din fața casei” - o campanie a bloggerilor

Doi bloggeri au început o campanie pentru a mobiliza cât mai multe persoane să ofere o mână de ajutor la deszăpezire sau măcar să curețe zăpada din fața casei sau a blocului în care locuiesc. În opinia acestora, ”în țara asta ne lipsesc modelele și exemplele pozitive”.

Ionuț Oprea și Hoinaru, doi bloggeri foarte cunoscuți, au pus la cale o campanie de mobilizare a românilor prin propriul exemplu.

”Nimeni nu-şi asumă rolul de educator. Şi dacă tot vrem să fim o forţă pe internetul românesc, propun să pornim noi o campanie prin care să transformăm civismul în ceva cool. Chiar şi iarna. Să se cheme “Eu îmi dau zăpada din faţa casei!”. Vă invit să scrieţi fiecare despre chestia asta şi să vă îndemnaţi cititorii să-şi dea singuri zăpada”, a scris Hoinaru pe blogul său.

După ce povestește despre Hoinaru care ”propune să dăm exemple și de curățenie în fața blogului, pardon, blocului”, Ionuț Oprea îl sprijină pe colegul său, propunând o idee puțin diferită: un grup format din cât mai mulți bloggeri să dea zăpada din jurul unui spital sau a unei case de bătrâni, ”dintr-un loc unde putem avea un impact și ocazie cu care putem da un exemplu”.

Pe Twitter a fost creat un hashtag special, #damzapada, unde mai mulți bloggeri și-au arătat interesul fața de inițiativa celor doi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite