„Nu vrem taxă de poluare mică!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Uzinei Dacia, cei ai furnizorilor, concesionarilor şi sindicatelor din industria auto argeşeană au făcut, ieri, un apel către  noul guvern să nu modifice taxa de poluare

Reprezentanţii Uzinei Dacia, cei ai furnizorilor, concesionarilor şi sindicatelor din industria auto argeşeană au făcut, ieri, un apel către  noul guvern să nu modifice taxa de poluare doar “pentru a da satisfacţie câtorva sute de oameni care au oprit circulaţia pe şosele”.

“Noi nu avem decât interesul menţinerii acestor 175.000 de locuri de muncă în toată ţara”, a spus preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Constantin Stroe.

Cei prezenţi au făcut o serie de propuneri pentru protejarea industriei auto, cum ar fi conservarea actualei ordonanţe referitoare la taxa de poluare.

Alte măsuri ar fi continuarea programului de împrospătare a parcului naţional (programul Rabla) şi punerea în aplicare a unui plan propus de ACAROM, care prevede amânarea cu un an a plăţii a 50% din TVA.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite