Voiculescu, lovit din două părţi: ziarul mogulului, tras la răspundere pentru calomnie, iar partidul pentru furt intelectual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voiculescu a primit două lovituri de la instanţele de judecată
Voiculescu a primit două lovituri de la instanţele de judecată

Judecătorii au decis executarea silită a ziarului Jurnalului Naţional şi a Partidului Conservator, în două cauze diferite.

Varujan Vosganian i-a dat în judecată, pentru calomnie, pe Marius Tuca, Liviu Turcu și editura Intact, după ce Jurnalul Național a publicat un articol, în urmă cu șase ani, în care se afirma că acesta ar fi colaborat cu securitatea. În urma acestui articol, Vosganian a renunțat la nominalizarea pentru o funcție de comisar european.

Astfel, Judecatoria sectorului 3 a admis vineri cererea senatorului PNL Varujan Vosganian de executare silită a trustului Intact, aflat în proprietatea familiei lui Dan Voiculescu.

Senatorul PNL a cerut magistraților să admită executarea silită pentru toate conturile bancare, bunuri mobiliare sau imobiliare ale trustului de presă, pentru suma de 40.000 de euro.De asemenea, se cere și poprire pe conturile personale și salariile directorului Jurnalul Național, Marius Tucă, si a veniturilor colaboratorul trustului, Liviu Turcu.

Voiculescu a mai primit o lovitură. Partidul său va fi executat silit pentru că a folosit piesa unui rocker timişorean, pe nume Grujic Ljubisa,  în campania electorală pentru alegerile locale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite