Noi violenţe la Borşa-Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraşul Borşa este din nou scena unor violenţe. Marţi noaptea, doi soţi din Suceava au fost bătuţi, iar maşina lor a fost distrusă de către doi indivizi. Scena s-a petrecut pe strada

Oraşul Borşa este din nou scena unor violenţe. Marţi noaptea, doi soţi din Suceava au fost bătuţi, iar maşina lor a fost distrusă de către doi indivizi.

Scena s-a petrecut pe strada Minerilor din Borşa, unde cei doi soţi, aflaţi în maşină, au fost blocaţi de un microbuz, din care au coborât doi bărbaţi. Aceştia i-au bătut pe suceveni, după care au aruncat cu pietre în maşina lor, distrugându-i parbrizul, geamurile laterale şi oglinda retrovizoare. Cele două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pagubele provocate maşinii se ridică la 10.000 de lei.

Alte două maşini distruse

Tot marţi noaptea, două maşini Dacia Logan ce erau parcate pe strada Pieţei, într-o zonă mai slab iluminată, au fost distruse. Derbedeii au spart parbrizele, au tăiat cauciucurile, au îndoit portierele, dar nu au furat bunuri din cele două maşini.

Un an sub asediul interlopilor

Scandalurile din Borşa revin după o lună de acalmie. De la începutul acestui an, în localitatea  maramureşeană au avut loc numeroase răfuieli, în care s-au folosit şi focuri de armă.

Poliţia locală susţine însă că are situaţia sub control, deşi mai mulţi poliţişti au fost agresaţi de interlopi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite