Ioana Maria Vlas: Vîntu nu are simpatii politice, are interese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Maria Vlas, condamnată la 10 ani de închisoare pentru prăbuşirea FNI, a comentat luni, la videochat-ul adevarul.ro, situaţia lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Ce mai poate să facă acum Sorin Ovidiu Vîntu?

Ioana Maria Vlas: Este o întrebare foarte interesantă. Şi eu sunt foarte interesată de răspuns, pentru că până acum am ştiut ce poate să facă. Mă puteti crede că, într-un fel, mi-e mila de el? Dar asta e, lăcomia şi mândria exacerbată şi ego-ul supradimensionat s-au răzbunat pe domnia sa.

Cine pe cine a păclit în scandalul Vîntu-Ghiţă?

Ioana Maria Vlas: Nu cred ca golanul tănăr l-a păcălit pe cel bătrân . Cred că golanul bătrân l-a păcălit pe golanul bătrân. Cuvântul de definiţie a lui SOV e păcăleala. Dar s-a păcălit singur. Se vede că a pierdut simţul realităţii. Vîntu s-a crezut, cum se spune la golani, cel mai tare din parcare. El singur s-a torpilat. Nu l-a torpilat Ghiţă.

De ce se crede Vîntu aşa puternic?

Ioana Maria Vlas: În primul rând, este parcursul vieţii sale. Când pleci de unde spune domnia sa că a plecat, când ai serioase carenţe în instrucţie şi educaţie, când ai o seamă de alte probleme şi când, în mod normal, ar fi trebuit să fii un neica nimeni dar ai reuşit prin minte să te ridici deasupra altor câtorva milioane, aveţi răspunsul la întrebare.

Ce opţiuni politice are Vîntu?

Ioana Maria Vlas: Nu are preferinţe decât pentru acele persoane care îi sunt folositoare la un moment dat. Deci nu prea a fost partizan vreunei idei poltiice, a fost apolitic, a fost interesat strict de câştigul lui. Şi a fost cu cine trebuia să fie.

Domnul Vîntu nu are simpatii politice, are interese.

Ce credeţi că o să se întâmple cu Vîntu?

Ioana Maria Vlas: Eu nu îi doresc să stea în puşcărie, eu îi doresc să dea banii înapoi. Dacă asta presupune şi o doză de puşcărie, asta este.

SOV a învins statul român. Nu doar sistemul juridic, pe care l-a făcut zdrenţe. Ci un întreg stat. Vîntu a vrut să facă asta, să învingă statul, şi i-a reuşit.

Eu nu îi văd un viitor foarte bun, decât dacă se duce undeva la sat să creasca capre. Eu însa i-aş sugera să crească vipere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite