Mai trebuie audiat un martor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul „Crimei din Obsession” trenează de doi ani de zile. Au trecut termene după termene de judecată, zece martori au fost audiaţi, şi judecătorii nu au dat încă niciun verdict. În

Procesul „Crimei din Obsession” trenează de doi ani de zile. Au trecut termene după termene de judecată, zece martori au fost audiaţi, şi judecătorii nu au dat încă niciun verdict.

În acest caz au fost trimise în judecată trei persoane, Călin Bondor, Kazakas Ferencz şi Marius Criste, pentru lovituri cauzatoare de moarte. Principalul suspect, Bondor, a fost eliberat din arestul preventiv la puţin timp după ce a fost reţinut.

Ultimul termen de judecată, de luni, a fost amânat din cauza lipsei unui apărător. „Este lipsă de interes din partea instanţei. Ne simţim atât de neputincioşi, nu mai ştim ce sa facem”, spune Alexandru Gordea.

Magistraţii de la Tribunalul Cluj mai au de audiat un singur martor, care va fi adus cu mandat, dacă va fi necesar, la termenul următor, stabilit pentrru 2 decembrie. Familia Gordea a solicitat despăgubiri în valoare de 14.000 de lei, ce constituie cheltuielile de înmormântare.

Ucu Faur, avocatul lui Călin Bondor, este de părere că dosarul ar trebui retrimis la parchet, deoarece dovezile sunt neconcludente, iar declaraţiile martorilor sunt contradictorii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite