După ce şi-a îngropat deja un copil, o mama a aflat că şi ceilalţi doi vor muri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu din Marea Britanie care şi-a pierdut fiica în vârstă de trei ani, trăieşte o adevărată dramă. Cei doi soţi au aflat că şi celelalte două fetiţe au fost diagnosticate cu acceaşi boală letată şi aşteaptă să moară.

Craig şi Adele Lake şi-au îngropat fetiţa de trei ani în urmă cu două săptămâni. Părinţii au primit tragicul diagnostic al sindromului Leigh, când fetiţă lor avea doar câteva luni, scrie DailyMail.

Sindromul Leigh este o boală genetică incurabilă care afectează creierul, sistemul nervos şi provoaca epilepsie. Până în acest moment nu există niciun tratament, iar speranţa de viaţă este de doar trei ani de la diagnosticare.

Părinţii din oraşelul britanic Grimsby au aflat că şi celelalte două copile vor pieri în scurt timp din cauza aceluiaşi sindrom Leigh de care a suferit şi fiica decedată.

Medicii i-au anunţat pe Craig şi Adele că Jade, fiica de numai sapte luni, va muri înainte să împlinească trei ani, iar Jasmine, sora ei de cinci ani, diagnosticată pe când avea 18 luni, poate să moară în orice moment.

Jasmine este deja în stare gravă nu mai poate vorbi, nu merge, are o epilepsie severă şi este alimentată printr-un tub. Sistemul său imunitar îi este complet distrus.

Cele trei fete au moştenit boala de la mama lor, purtătoare a genei Leigh. Se pare că femeia nu a ştiut ca are sindromul până când fiica ei Angel a murit.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite