Târgul Absolvenţilor îşi deschide porţile vineri, la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Absolvenţilor îşi deschide porţile vineri, 15 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Junior Achievement România, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Ministerul Muncii, World Educate Business Association - WEBA şi este susţinut de Adevărul Holding.

Târgul Absolvenţilor 2011 se adresează elevilor de liceu, studenţilor, tinerilor absolvenţi de liceu şi universitate, dar şi părinţilor, profesorilor, precum şi profesioniştilor în resurse umane.

Evenimentul găzduieşte pentru două zile trei secţiuni: educaţie (studii universitare în România şi în străinătate, burse şi programe de finanţare pentru studenţi, programe de training, centre de limbi străine, servicii de consiliere în educaţie); carieră (programe de internship, joburi entry-level pentru tineri absolvenţi, servicii de recrutare şi consiliere în carieră, programe de voluntariat) şi antreprenoriat (programe pentru susţinerea activităţilor de antreprenoriat, IT&C şi suport financiar pentru tineri, activităţi culturale). De asemenea, 50 de companii înfiinţate de elevi şi studenţi români vor concura în competiţia „Compania Anului - Europa".

Vizitatorii au oportunitatea de a participa, în cadrul târgului, la un program de workshop-uri şi prezentări ale expozanţilor, precum şi de a primi consiliere gratuită pentru orientarea în carieră.

Reprezentanţii HR ai trustului Adevărul Holding, Ana Cârstea, Mihaela Manolache şi Despina Negoi, vor prezenta tinerilor absolvenţi ofertele de joburi din cadrul companiei. De asemenea, reprezentanţii Adevărul Holding vor susţine şi un seminar cu tema „Avantajele programelor de internship" în care vor prezenta beneficiile unui astfel de program, precum şi posibilităţile pe care le oferă trustul de a efectua un stagiu în departamentele editoriale sau comerciale ale companiei.

Accesul vizitatorilor la târg este gratuit, iar la prezentări şi workshopuri, prin înregistrare pe www.targulabsolventilor.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite