A tâlhărit o mămică în mall pentru jocurile de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a jefuit o femeie, ca să îşi acopere datoriile de la jocurile de noroc. Victima, o femeie, în vârstă de 32 de ani, care ieşise de la cumpărături împreună cu bebeluşul său a fost ameninţată cu un pistol cu gaze în parcarea Bucureşti Mall din Vitan.

Tâlhăria s-a petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână, la 2 noiembrie, în parcarea mallului din Cartierul Vitan.

Bărbatul, disperat din cauza datoriilor pe care le acumulase la cazinouri, a ameninţat cu un pistol cu gaze o femeie care ieşise la cumpărături cu bebeluşul ei, în parcarea mallului din sectorul 3, în jurul orei 20.30.

Atacatorul se numeşte Dragoş Marinescu, are 25 de ani, urmează în paralel cursurile a două facultăţi şi nu are cazier. Tânărul este student în anul 2 la Jurnalism şi în anul 3 la Universitatea Politehnică, unde studiază ingineria într-o limbă străină.

A convins-o să-i dea codurile de la carduri
Agresorul a prins-o în timp ce băga bagajele în maşină, a ameninţat-o cu pistolul şi-a forţat-o să urce în maşină. El i-a furat femeii din geantă 600 de lei, telefonul mobil şi toate cardurile. Ţinându-i pistolul la ceafă, a convins-o să îi dea şi codurile PIN ale cardurilor, iar înainte să pleca, a încuiat-o în maşină pe dinafară şi a aruncat cheia.


Niciun client şi niciun agent de securitate de la firma BGS, care asigură paza centrului comercial, nu a abservat nimic din cauză că atacul s-a desfăşurat rapid, iar femeia nu a avut curajul să spună nimic.

Imediat după ce a aşezat copilul pe scaunul lui de pe bancheta din spate şi a băgat căruciorul în portbagaj, s-a trezit cu un individ în spatele ei care o ameninţa cu un pistol. Doar gândul că dacă leşină nu îşi poate apăra copilul a ţinut-o lucidă“, a povestit Andrei Vlagali, soţul victimei. El a mai spus că agresorul a sfătuit-o pe femeie să nu mai plângă, pentru că se sperie copilul şi face gălăgie.

Un tânăr model distrus de viciu
Chiar dacă pare un tânăr-model, Dragoş Marinescu are totuşi un viciu, el este foarte pasionat de jocurile de noroc. Din această cauză Dragoş a pierdut cam tot ce avea.


Înainte cu o săptămână de incidentul de la mall şi-a vândut casa contra unei sume de 28.000 de euro, dar din cauza problemelor cu jocurile de noroc, banii nu i-au ajuns nici măcar o săptămână.

Infractorul a fost prins ieri, după ce poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la secţia 11 au urmărit tranzacţiile efectuate cu cardurile furate, de unde acesta  a reuşit să scoată aproape 7.000 de lei. Nu a apucat să cheltuie decât jumătate din banii scoşi de pe carduri.

În plus, poliţiştii au aflat că Dragoş Marinescu nu avea nici acte pentru pistolul cu gaze. El este acum cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite