ştrandul Neptun, cel mai mare din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ştrand.Acesta este locul preferat al arădenilor pe timpul verii, indiferent de vârstă. Pensionarii şi-au făcut chiar un obicei să îşi instaleze şezlongurile la umbră în incinta

ştrand.
Acesta este locul preferat al arădenilor pe timpul verii, indiferent de vârstă. Pensionarii şi-au făcut chiar un obicei să îşi instaleze şezlongurile la umbră în incinta ştrandului, în timp ce tinerii preferă terasele sau plaja însorită. Neptun este cel mai mare ştrand din ţară şi al doilea din Europa, dintre cele situate pe malul unei ape curgătoare. Îl găsiţi uşor, pentru că este foarte aproape de centrul oraşului, pe malul Mureşului. Suprafaţa pe care se întinde este de aproximativ 30 de hectare, iar posibilităţile de distracţie sunt multe.
Aveţi la dispoziţie, în primul rând, nu mai puţin de cinci bazine de înot, cu suprafaţa totală de aproape 7.000 metri pătraţi! Unul dintre ele este special pentru înotătorii pasionaţi, altul pentru adulţii care preferă să se bălăcească pur şi simplu şi trei pentru copii.
Cea mai mare atracţie pentru cei mici este, fără discuţii, toboganul acvatic. Cei care preferă bronzul integral, fără urme de la costumul de baie, au la dispoziţie două solare, pentru că nudismul nu este încurajat pe plajă.

Deschis non-stop
Baruri, terase, berării, restaurante, discoteci, pizzerii, jocuri, internet-cafe-uri, două terenuri de tenis cu zgură, pistă şi trambuline roller-skates, teren pentru minifotbal cu instalaţie nocturnă, două terenuri de volei, zeci de căsuţe de agrement. Toate acestea sunt în incinta imensului ştrand. Nu veţi fi nevoiţi să părăsiţi mica "staţiune" nici pentru prânz, şi nici chiar noaptea. Din păcate, înotul este interzis după ora 21.00. Aveţi de ales între o varietate foarte mare de mâncare, de la tradiţionalii mici la crepes, o specialitate franţuzească pe care nu trebuie să o rataţi sub nicio formă. E adevărat, nu se serveşte ca la carte, adică însoţită de cidru sau lichior, dar merită experienţa gustativă. Noaptea, atmosfera de pe ştrand devine chiar şi mai însufleţită. Clubbing time! Cluburile au o mare diversitate, de la specific egiptean la beach music. Sigur, manelele nu lipsesc, dar... de gustibus...

Preţuri de intrare
Doar un weekend a ţinut minunea (eroare judiciară, de fapt) prin care intrarea la ştrand a fost gratuită. Oricum, preţul unui bilet este extrem de mic, comparativ cu ştrandurile din Timişoara, de exemplu (care nu se ridică la înălţimea celui de la Arad): 25.000 de lei vechi pentru adulţi. Pensionarii şi studenţii trebuie să scoată din buzunar doar 15.000 de lei, iar pentru copiii sub şapte ani intrarea este gratuită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite