Mulţi şoferi vitezomani pe ambulanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de şoferi de la Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi care au fost filmaţi de camerele de supraveghere de pe DE 70 depăşind viteza legală riscă sancţiuni dacă nu justifică prin fişa

Peste 50 de şoferi de la Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi care au fost filmaţi de camerele de supraveghere de pe DE 70 depăşind viteza legală riscă sancţiuni dacă nu justifică prin fişa de solicitare că erau în misiune.

Şeful Poliţiei Rutiere din Mehedinţi, comisarul-şef Gheorghe Neagu, spune că şoferii nu ar trebui să-şi facă probleme dacă au fost corecţi. „Ei trebuie să ne justifice nouă de fiecare dată când depăşesc viteza. Şi au dreptul să facă contestaţie ca orice alt şofer”, a declarat Neagu.

În replică, conducerea “Ambulanţei” spune însă că niciun şofer nu poate pă­răsi unitatea decât ca răspuns la o solicitare. “Potrivit legii, şoferii noştri pot încălca regimul de viteză şi alte reguli de circulaţie pentru salvarea de vieţi omeneşti”, afirmă şeful biroului de mişcare şi exploatare auto, Crişan Dumitraşcu. El a mai precizat că toţi cei 52 de şoferi pasibili de amendă se aflau în misiune. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite