şofer de tir, mort în faţa Vămii Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petkov Trendafil (57 de ani), şoferul unui tir bulgăresc care transporta cutii din fier, a decedat, ieri, în timp ce aştepta să-şi treacă marfa prin vamă. Incidentul s-a petrecut la ora

Petkov Trendafil (57 de ani), şoferul unui tir bulgăresc care transporta cutii din fier, a decedat, ieri, în timp ce aştepta să-şi treacă marfa prin vamă. Incidentul s-a petrecut la ora prânzului, chiar în apropiere de Direcţia Regională Vamală (DRV) Iaşi.
Bulgarul a ajuns în Iaşi luni seară, petrecându-şi noaptea în cabina tirului. Dimineaţă, acesta s-a aşezat la rând lângă sediul DRV, pentru vămuire. În jurul orei 12, un alt şofer l-a văzut pe Trendafil stând cu capul sprijinit de geamul portierei. Iniţial, a crezut că bulgarul doarme. "Am bătut de mai multe ori în geam, crezând că am să-l trezesc. Faptul că nu mişca m-a pus pe gânduri, aşa că am sunat la ambulanţă", ne-a declarat acesta. După primele cercetări, medicii şi poliţiştii au lăsat să se înţeleagă că moartea bulgarului s-ar datora unui infarct.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite