Peste 350 de sinistraţi din Târlişua, la parastas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 350 de localnici din Târlişua s-au adunat, ieri, la biserica din sat pentru a participa la slujba de pomenire a celor 13 persoane ucise de viitura de luna trecută care a măturat Valea

Peste 350 de localnici din Târlişua s-au adunat, ieri, la biserica din sat pentru a participa la slujba de pomenire a celor 13 persoane ucise de viitura de luna trecută care a măturat Valea ţibleşului, a distrus 46 de case şi a afectat circa 900 de gospodării. Preoţii au făcut slujbe de pomenire chiar şi în amintirea celor două femei şi a copilului ale căror cadavre nu au fost găsite nici până acum, iar familiile celor dispăruţi au oferit de pomană pentru odihna sufletelor. De la biserică însă, sinistraţii au plecat spre primărie, nemulţumiţi că au fost uitaţi de comisia care a evaluat pagubele inundaţiilor.
Mai multe familii cu casele distruse au reclamat că nu au fost trecute pe lista de despăgubiri, în timp ce unele persoane care lucrează în primărie au fost favorizate şi trecute cu sume mari chiar dacă nu au pierdut mare lucru în timpul viiturilor.
De teamă că localnicii se vor revolta, primarul este însoţit prin sat de un poliţist care a declarat însă că "doar supraveghează păstrarea liniştii publice".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite