De la şcoală la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi elevi de la Şcoala Generală Nr. 2 din Motru au ajuns miercuri seară la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu. Cei opt elevi au fost internaţi la secţia de boli infecţioase a unităţii

Mai mulţi elevi de la Şcoala Generală Nr. 2 din Motru au ajuns miercuri seară la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu. Cei opt elevi au fost internaţi la secţia de boli infecţioase a unităţii medicale, ei acuzând dureri abdominale puternice, greaţă, vărsături şi stare febrilă.

„Elevii mi-au spus că au mâncat cornuri şi sandviciuri, dar au băut şi lapte, care avea un gust destul de ciudat. Am trimis la Inspecţia Sanitară de Stat o probă din laptele consumat de elevi şi urmează să se determine care a fost cauza toxiinfecţiei“, a precizat medicul Costinel Popescu, şeful Secţiei de Boli Infecţioase.

Petre Ilie, directorul Şcolii Generale Nr.2 din Motru, spune că este aproape imposibil ca toxiinfecţia alimentară să se fi produs din cauza alimentelor distribuite în şcoală, întrucât au termen de valabilitate până în anul 2009. “Este posibil şi ca elevii să fi cumpărat produsele expirate de la chioşcul din apropierea şcolii. Organele abilitate au deschis acum o anchetă”, a mai declarat directorul şcolii. Reprezentanţii Inspecţiei Sanitare de Stat Gorj au anunţat că rezultatele analizei vor fi gata în câteva zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite