O săptămână fără Oana, românca răpită în Egipt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii ieşencei Oana Kalis (33 de ani), răpită acum o săptămână în Egipt, refuză în continuare să discute despre caz, pentru că se tem să nu pună în pericol viaţa tinerei.

Părinţii ieşencei Oana Kalis (33 de ani), răpită acum o săptămână în Egipt, refuză în continuare să discute despre caz, pentru că se tem să nu pună în pericol viaţa tinerei. „Doamna Sofia vine în continuare la serviciu. Consider că este în beneficiul Oanei să uităm pentru moment ce s-a întâmplat în Egipt”, ne-a declarat Luminiţa Iancu, şeful Institului de Sănătate Publică Iaşi, unde lucrează Sofia Constantiniu, mama Oanei.

“Noi eram băieţi, iar Oana stătea mai mult cu fetele. Am fost o clasă de elite şi poate de aceea mulţi dintre noi am preferat să plecăm peste hotare”, ne-a mărturisit şi Gabriel Plumb, fost coleg de liceu cu Oana.

Răpiţii ar fi fost mutaţi în Libia

Cei 18 turişti ar fi fost transferaţi ieri de răpitorii din Sudan pe teritoriul libian, a declarat Ali Youssef Ahmed, şeful de protocol al Ministerului sudanez de Externe. Răpitorii ar fi cerut guvernului german 6 milioane de euro în schimbul eliberării ostaticilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite