10.000 de CV-uri pentru fabrica de şampoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 150 de posturi scoase la concurs de Procter&Gamble pentru fabrica ce se construieşte în localitatea prahoveană Urlaţi au adunat peste 10.000 de CV-uri.

Pe lângă criza financiară care i-a lăsat pe mulţi fără loc de muncă, un alt motiv care face atrăgătoare joburile la fabrica de şampoane îl reprezintă asigurarea specializării.

Astfel, potrivit reprezentanţilor societăţii americane, personalul care va funcţiona în administraţia fabricii, şefii de secţii sau de linii şi tehnicienii vor fi trimişi la specializări în străinătate. Personalul necalificat care va lucra la liniile de producţie, cât şi operatorii de linii să fie angajaţi până la sfârşitul acestui an şi instruiţi de echipe de specialişti veniţi din străinătate.

Fabrica se va întinde pe o suprafaţă de 26 de hectare şi va avea la final 4 hale de producţie. Aici vor fi realizate produsele Wash&Go, Pantene şi Head&Shoulders, iar cea mai mare parte din producţia de aici merge la export, însă o mică parte din aceasta va ajunge şi pe pieţele autohtone.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite