şampanie şi felicitări pentru o clădire cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un complex de servicii specializate pentru copiii cu dizabilităţi a fost inaugurat ieri la Timişoara, în prezenţa ministrului secretar de stat de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia

Un complex de servicii specializate pentru copiii cu dizabilităţi a fost inaugurat ieri la Timişoara, în prezenţa ministrului secretar de stat de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului, Bogdan Panait, şi a mai multor autorităţi locale. Inaugurarea a beneficiat de o slujbă de sfinţire, de şampanie şi de felicitări reciproce din partea autorităţilor, cărora le-a scăpat, în prima fază, faptul că starea clădirii este destul de departe de a fi bună de inaugurat: tencuiala este deja scorojită, parchetul din mai multe camere este umflat, iar ferestrele sunt montate mai mult de dragul de a fi montate.
"Sunt mulţumit de facilităţile şi de serviciile pe care le oferă acest centru Mi-au scăpat scorojirile astea Îmi pare bine că mi le-aţi arătat", a declarat, surprins, Bogdan Panait. "Am văzut coşcovelile de la ferestre imediat cum am coborât din maşină. Clădirea este în garanţie şi se va face o inventariere a tuturor problemelor", a declarat şi Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.Complexul s-a deschis, în prima fază, în octombrie anul trecut, ca proiect al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi a costat 14 miliarde de lei, de la bugetul de stat. 25 de copii vor putea beneficia de serviciile complexului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite