Violenţe la şah: Elisabeta Polihroniade a pocnit un jurnalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabeta Polihroniade a agresat două persoane
Elisabeta Polihroniade a agresat două persoane

Marea Maestră Internaţionala Elisabeta Polihroniade a lovit la Adunarea Generală ordinară a Federaţiei Române de Sah două persoane: pe preşedintele CS Siciliana, Dan Pasarelu şi pe jurnalistul Viorel Sima.

"Nu am crezut după 17 ani de presă că mi se poate întâmpla aşa ceva. Am scris despre box şi alte sporturi mai dure, însă am fost agresat tocmai la şah!", a spus Viorel Sima, jurnalist prezent la Adunarea Generală a FRH.

"Mă gândesc să o dau în judecată, incidentul s-a petrecut în faţa a 100 de persoane, fiind filmat şi de o televiziune", a adăugat acesta.

Primul care a avut parte de furia şahistei este preşedintele CS Siciliana, Dan Pasarelu. "Doamna Polihroniade m-a abordat spunând că vrea să discute ceva cu mine, iar în loc să vorbească m-a lovit peste faţă cu palma. Viorel Sima a înregistrat incidentul şi a dorit să îi arăte înregistrarea de pe telefon, apoi ea i-a luat mobilul din mâna, l-a zgariat şi i l-a aruncat în faţă. Dânsa a negat evenimentul şi s-a dus în sală şi a spus că eu am lovit-o. Incidentul cu telefonul a fost filmat şi de către o televiziune", a declarat conducătorul CS Siciliana.

Jurnalistul Viorel Sima a declarat că se gândeşte să o dea în judecată pe Polihroniade. "Mă gândesc să o dau în judecată, incidentul s-a petrecut în faţa a 100 de persoane, fiind filmat şi de o televiziune", a declarat acesta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite