A rupt un stâlp de beton cu un BMW şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, ora 20.00: Astăzi, Poliţia Rutieră a căutat şoferul unui bolid fără numere, care a retezat un stâlp de tramvai şi a fugit de la locul accidentului

Maşina nu avea montate plăcuţe de înmatriculare, iar poliţiştii au găsit două bâte de baseball.

Impactul a avut loc aseară, în sensul giratoriu de la AEM. Şoferul BMW-ului a lovit bordura, a intrat în insula din sensul giratoriu şi a lovit cu putere un stâlp de curent, pe care l-a scos din pământ. În sensul giratoriu, staţiona un tramvai de rezervă al cărui vatman a văzut totul. „După ce s-au lovit de stâlp, au ieşit din maşină un bărbat şi o femeie şi au plecat. După aproximativ 3-4 minute a ieşit şi şoferul, un bărbat la aproximativ 35 de ani şi a plecat şi el. Nu aveau sânge pe ei. Au plecat încet pe jos”, a spus vatmanul Ion Lipic. Acesta a anunţat imediat poliţia şi RATT-ul pentru a nu trimite niciun tramvai în zonă pentru că electricitatea s-a întrerupt din cauza stâlpului căzut. Maşina nu avea numere de înmatriculare. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit un set de numere provizorii în maşină şi două bâte de baseball. „Agenţii verifică să vadă dacă maşina este înmatriculată”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Apostolache. Dacă maşina era înmatriculată şi nu se depune nicio plângere de distrugere, şoferul nu riscă nimic, pentru că nu s-au înregistrat victime. Dacă şoferul nu se prezintă la Poliţie în 24 de ore, se poate alege cu permisul reţinut pentru 60 de zile.

Precedente periculoase
Ieşirile în decor, şi mai ales pe trotuar, sunt o tradiţie în Timişoara. În luna august, şoferul unui Ferrari a omorât un tânăr de pe trotuar. În luna decembrie, un BMW X5 a intrat în magazinul Profi de pe strada Arieş. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Un alt incident de acest gen a avut loc pe strada Gării, unde tot un şofer cu BMW a derapat şi a lovit un copac de pe marginea drumului, fără a răni pe cineva. Accidente asemănătoare s-au mai înregistrat pe strada Cluj, unde o limuzină Peugeot 607 a fost distrusă după ce a ajuns şi pe trotuar. În urmă cu o lună, un alt pieton a fost omorât de o maşină pe un trotuar de pe strada Circumvalaţiunii, în timp ce se uita într-o vitrină.

Agenţii verifică să vadă dacă maşina este înmatriculată
Marinela Apostolache, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite